Welkom op de nieuwe website

Beste leden van bridgeclub de Bok,

Ik wil jullie van harte welkom heten op onze nieuwe, digitale ontmoetingsplek waar iedereen hopelijk iets van zijn/haar gading kan vinden. Het is even wennen, maar uiteindelijk zullen jullie ook hier wel je weg kunnen vinden. Sla hem maar snel op bij favorieten!

Op deze openingspagina vinden jullie wat algemenere informatie die voor iedereen toegankelijk is en achter de knop ledenpagina’s zit de rest, afgeschermd voor buitenstaanders.

Daar vinden jullie uitslagenreglementenbokkepruik nummer 1 jaargang 16, technische zaken, een fotoalbumbestuurlijke zaken en de ledenlijst. Voor dat deel heb je een wachtwoord nodig. Dat wachtwoord is je lidmaatschapsnummer van de bond. Mochten we dat nog niet hebben dan is het slim om dat snel door te geven aan mij. Kijk dan even onder de knop contact en vul dat formulier even in, dan zal ik je zo snel mogelijk toegang tot de overige pagina’s verlenen.

Ik begrijp dat er nog een tiental leden zijn die geen toegang hebben tot het internet. Dat wordt dus iets lastiger voor hen. Misschien dat leden uit hun onmiddellijke omgeving ze af en toe uit kunnen nodigen voor een kopje koffie en een blik op de thuispagina van BC de Bok. Dat zou geweldig zijn en een dubbel doel dienen!

Mocht u iets willen schrijven of iets anders op deze pagina’s willen publiceren neemt u dan gerust contact op met de website beheerder: p.m.duren@versatel.nl

De stukken die u nodig heeft voor de Algemene Leden Vergadering kunt u vinden onder de knop bestuurlijke zaken.

De nieuwe Bokkepruik, jaargang 16, nummer 1, zit onder de betreffende knop, bokkepruik.

Heeft u nog een systeemkaart nodig voor het nieuwe seizoen klik dan op de knop technische zaken en dan daar op de knop systeemkaarten. Dan kunt u er eentje downloaden. Wel zo plezierig als we dat allemaal voor elkaar gaan krijgen. Mocht u problemen hebben met het invullen van die kaart vraagt u dan rustig een lid van de Technische Commissie. Zij zullen u graag verder helpen.