Nieuwe financiële stukken, reglementen en meer aanpassingen

  • De uitnodigingen voor het STORK toernooi en het RABO toernooi kunt u vinden op de toernooipagina. Daar vindt u alle informatie.
  • Onder de knop Bestuurlijke Zaken heeft het bestuur de nieuwe financiële stukken voor het komende jaar geplaatst. Kijkt u daar vooral als u daar nog eens uitgebreid een blik op wilt werpen.
  • Onder de knop Reglementen kunt u de nieuwe Statuten en het nieuwe Huishoudelijk Regelement in CONCEPT vinden. Mocht u daar nog opmerkingen over hebben schroomt u dan vooral niet om deze SCHRIFTELIJK mee te delen aan secretaris Mieke Sieben die u ook via de contactknop op deze site kunt bereiken. Let u vooral goed op dat u de juiste contactknop indrukt en vergeet niet uw eigen e-mailadres in te vullen. U kunt tot 11 januari deze opmerkingen, voorstellen ter wijziging of vragen indienen. Het bestuur wil op 18 januari, zonder discussie, een stemming houden over de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.
  • Begin oktober is er een vraaggesprek geweest met Janus Roovers over Bridge. Janus werd daarbij bijgestaan door enkele leden van de Bok en Sans Rancune. Er is ook gefilmd tijdens de Nacht van Pepe. Het verslag hiervan wordt door de BLOS uitgezonden in de rubriek Bevlogen Mensen. Houdt u dus de programmering van de BLOS in de gaten. Zo gauw wij het beeldmateriaal hebben zal het ook op de website geplaatst worden.