Website vernieuwd!

Beste leden van de Bok,

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de website al weer aan te passen. Daar zult u in eerste instantie niet direct iets van merken, maar de verwerking gaat in ieder geval veel vlotter dan voorheen. Zo kunnen gegevens nu per direct worden gewijzigd en foto’s geplaatst. De kalender is wat aangepast. Deze zal volgend seizoen ook als bestand worden toegevoegd, zodat u hem kunt printen en op de koelkast kunt hangen of waar dan ook. Dat schijnen leden prettig te vinden.

Op het ledengedeelte zult u twee nieuwe knoppen aantreffen: Wedstrijdverslagen en Lief en leed.

Onder de eerste knop zullen de wekelijkse commentaren van Piet worden geplaatst en de verslagen van Ruud Hoogenboom die verslagen zal schrijven over externe wedstrijden. Ik zal wel een bericht op deze Nieuwsplek zetten om een en ander aan te kondigen, maar het echte verslag moet u dan onder die knop zoeken.
De andere knop is bedoeld voor berichten over persoonlijke zaken. Als u dat prettig vindt, dan houden we de leden op de hoogte van wat er zoal gebeurt met leden: prettige zaken, zoals laatst het 50-jarig huwelijk van het echtpaar Heg, maar ook minder prettige zaken, zoals berichten over ziektes kunnen daar eventueel geplaatst worden, maar alleen na bericht en met uitdrukkelijke toestemming van het betreffende lid. Privacy is per slot van rekening iets persoonlijks, zoals het woord al suggereert…

Ik hoop dat u weer snel uw weg zult vinden. We doen in ieder geval ons uiterste best om de site actueel te houden; dus kijkt u ook eens vóór de wedstrijddag op onze webpagina en niet alleen bij de uitslag.