Knockout beker van het district: bc de Bok tegen Klaver Elf

Woensdagavond 2 februari toog een team van bc de Bok bestaande uit Louis en Kor, Leon en Edith, Piet en Mari, Joke en Hay, Jan en Mieke en Dolf en Pieter naar de speelgelegenheid naast stadion de Koel in Venlo om te spelen voor de knockout beker van het district. In een strijd die op en neer golfde moest uiteindelijk de Bok het afleggen tegen het sterke team van Klaver Elf. Het was een plezierige wedstrijd met wisselende kansen en soms verrassende spellen. Met opgeheven hoofd zijn we weer huiswaarts gekeerd nadat we het team van Kalver Elf alle succes in de volgende ronde hadden toegewenst.

Dolf kent het gevoel als geen ander: het is lastig winnen in de Koel, maar meestal voor de thuisspelende club. Helaas was het nu andersom.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de uitslag dan kunt u kijken onder de knop Wedstrijdverslagen aan de binnenkant of op de website kijken van Klaver Elf, op de portal dus, voor meer gedetailleerde informatie over de spellen.