Aanpassing zittinguitslag Topintegraal

Wat nog nooit is voorgekomen, deed zich in de laatste zitting van de topintegraalcompetitie af: na ronde 1 namen in de Gele Groep Hanny van Konijnenburg-Cal Peters en Jacqueline en Ger van Lankveld elkaars routebrieven mee!!!
In ronde 4 meldde Hanny en Cal de wedstrijdleider dat de spellen verdacht veel leken op die ze in ronde 1 voor de kiezen kregen. In de laatste ronde troffen Ger en Jacqueline tegenstanders die ze al gehad hadden. Na afloop constateerde de wedstrijdleiding, dat ze per ongeluk de routebrieven hadden verwisseld.

Je begrijpt dat dit de nodige aanpassingen in de gele groep vereiste. De paarnamen moesten worden gewisseld en met arbitrale en splitscores is de zaak rechtgetrokken. Op de spellen die de betreffende paren tweemaal speelden, kregen ze 40% en hun tegenstanders 60%. Met splitscores is de uitslag in de eerste ronde behouden gebleven. Dit heeft natuurlijk ook geleid tot een nieuwe uitslag.

Piet Verhoeven