Jan Vàhl slotdrive 2011

De eerste officiële Jan Vàhl slotdrive van onze club is een groot succes geworden. Anneke, zijn vrouw was er om het beeldje te onthullen. Het beeldje kwam voor één jaar in het bezit van het echtpaar Sieben, de trotse winnaars van de drive. Er was een terecht erg trotse vader Ton Melis, die reclame maakte voor zijn dochter Evelien , de maakster van het beeld. Zij is graag bereid om met u mee te denken over eventuele nieuwe opdrachten en is bereikbaar via haar vader of via de e-mail: evelienmelis@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

En nu maar foto’s kijken in het nieuwe album! Veel plezier en iedereen een heel prettige vakantie!

Bridgen kan nog steeds gedurende de hele vakantieperiode uiteraard in ons clublokaal bij Pépé en Henriette. Aanmelden vóór 19.30 uur. De eerste zit er inmiddels op. Het was gezellig zomeravondbridge, met lekkere snacks en leuke prijsjes. Dus laat volgende week niet verstek gaan! Komt met velen!