Uitgeschakeld voor de Elffersbeker

De verre tocht naar Amsterdam is voor ons Bokteam een behoorlijke zeperd geworden.  Onze afvaardiging bestond voornamelijk uit A-paren:

Bok 1: Gerard van de Ven en Leon Silverentand met Kor Kadijk en Louis Dekkers
Bok 2: Ruud Hoogenboom en Carl Brenninkmeijer met Henny van Konijnenburg en Cor Rijkers
Bok 3: Huub Thuijls en Janus Roovers met Lenie Hoogenboom en Piet Verhoeven

Genoeg redenen dus om met optimisme naar Amsterdam af te reizen. Helaas, De Bok verloor kansloos met 175 tegen 107. Alleen Bok 3 noteerde een winst van 11 imp’s. Tot de voorlaatste ronde lagen er nog volop mogelijkheden. Maar de geest bleek uit de fles. De laatste ronde zakten we met 52 tegen 5 imp’s volkomen door het ijs.

De “eer” werd gered door het meegereisde supporterspaar Hanny van Konijnenburg en Rose Verhoeven. Zij mochten in de toegevoegde wedstrijd van de thuisclub meespelen en werden prompt met ruim 60% tweede.