Inloggen via de Leden-knop

We hebben van een aantal leden het bericht ontvangen dat het inloggen via de Leden-knop problemen geeft. Waarschijnlijk zie je een schermpje dat er als volgt uit ziet:

Inloggen

Blijkbaar worden sites zoals die van De Bok steeds vaker door derden misbruikt om virussen te verspreiden. Men gebruikt dan een computer (‘botnet’) die alle mogelijke gebruikersnamen / wachtwoorden uitprobeert, totdat een combinatie gevonden is die werkt. Om dit te voorkomen is bovenstaand schermpje toegevoegd: daarin wordt gevraagd om een (voor een kwaadwillende computer nauwelijks leesbare) letter/cijfercombinatie in te geven. In bovenstaand plaatje is 17.01 te lezen, vandaar dat je dat over moet typen en daarna op Doorgaan moet klikken. Als de cijfers/letters te slecht leesbaar zijn, klik dan op  Ververs voor een nieuwe combinatie.