Resultaat locatiekeuze

Op dinsdag 26 mei is tijdens een extra ledenvergadering toegelicht waarom we op zoek moesten naar een nieuwe speellocatie.  Daarna zijn de belangrijkste kenmerken toegelicht van de vijf beschikbare locaties in Boxmeer: de Baronie, Esser, Riche, ’t Vertrek en ‘v.d.Westerlaken’.

Door middel van een stembiljet kon elk lid 5, 4, 3, 2, en 1 punten toekennen aan de vijf locaties: 5 aan de meest favoriete locatie, en 1 aan de minst favoriete. Na het tellen der stemmen bleek dat Riche bij ca. 90% van de leden op de eerste of tweede plaats stond.

En dat betekent dat vanaf dinsdag 30 juni de zomeravonddrives bij Riche zullen worden georganiseerd. Van 2 t/m 23 juni worden deze nog bij Van der Westerlaken gehouden. De zomeravond competitie eindigt op 25 augustus; het nieuwe seizoen van De Bok begint (uiteraard bij Riche) met de ALV en de openingsdrive op dinsdag 1 september 2015. De leden van de donderdagmiddag worden ook op dinsdagavond 1 september verwacht, ook al begint hun competitie pas op donderdag 24 september.

Een fijne vakantie voor iedereen !

Marcel Veldman